Euroviisut 2019 vedonlyönti

Euroviisut 2019
Tämä artikkeli antaa sinulle syvemmän katsauksen siitä, mitä kannattaa odottaa, ketkä ovat tämän vuoden suurimmat suosikit ja mitkä altavastaajat saattavat yllättää. Euroviisut 2019 alkaa pian ja varmasti jännitävämpänä kuin koskaan. Ensimmäinen semifinaali pidetään Torstaina 14. Toukokuuta Ja toinen semifinaali Lauantaina 16. Toukokuuta ja loppufinaali Maanantaina 18.

Eurovision on kansainvälinen laulukilpailu joka pidetään tänä vuonna 64:ttä kertaa EBU:n (European Broadcasting Union) jäsenmaiden välillä. Jokainen jäsenmaa valitsee yhden ehdokkaan joka taasen valitsee yhden kappaleen esitettäväksi live-televisiossa ja radiossa. Kaikki maat voivat äänestää ketä tahansa ehdokasta. Yli 50:ntä jäsenmaata voivat osallistua kilpailuun näin halutessaan, mutta kilpailun maksimimääräksi on tällä hetkellä asetettu 43 kilpailijaa. Viimeisin jäsenmaa on Australia, joka debytoi kilpailussa vuonna 2015.

Pisteytysjärjestelmä ja Euroviisut kertoimet on vuosien varrella muuttunut useampaan otteeseen, mutta vuodesta 2016 lähtien jokainen maa antaa kahdet pisteet suosikeilleen. Vain maat joiden ehdokas kilpailee ovat oikeutettuja äänestämään. Ensimmäiset pisteet tulevat tuomareilta ja toiset yleisön äänien perusteella. Molemmat valitsevat 10 suosikkiaan ja pisteet annetaan seuraavasti:

 1. 12 pistettä
 2. 10 pistettä
 3. 8 pistettä
 4. 7 pistettä
 5. 6 pistettä
 6. 5 pistettä
 7. 4 pistettä
 8. 3 pistettä
 9. 2 pistettä
 10. 1 pistettä

Euroviisut 2019 finaali

Näin siis mikäli tuomareilla ja yleisöllä on sama suosikki, voi yksi maa antaa maksimissaan 24 pistettä kilpailijalle. Maksimipisteet kilpailussa ovat 1008, mikäli kilpailussa on maksimimäärä maita, joka on 43 maata. Kuitenkin Euroviisut 2019 kilpailussa kilpailevia maita on 42, joten maksimipisteet ovat tänä vuonna 966.

Vuoden 1969 kilpailuissa neljä maata sijoittui samoille pisteille:

 • Alankomaat,
 • Espanja,
 • Iso-Britannia
 • ja Ranska.

Koska kilpailun säännöissä ei tällöin vielä oltu eritelty miten tasapelissä tulisi toimia, päättivät tuomarit että kaikki 4 maata saavat voittajan tittelin. Protestina tälle, viisi maata boikotoi kilpailua, eikä osallistunut seuraavan vuonna: Suomi, Ruotsi, Norja, Itävalta ja Portugali.

Kaikkien aikojen korkeimmat pisteet on saanut Portugalin edustaja Salvador Sobral kappalleellaan “Amar Pelos Dois” Ukrainan Kievissä. Vuoden 2017 kilpailun voittanut Sobral kääri huimat 758 kokonaispistettä. Suomen Euroviisuvoittaja Lordi sai vuoden 2006 kilpailussa Kreikan Ateenassa 292 pistettä.

Viime vuoden voittaja oli Israelin edustaja Netta kappaleellaan “Toy”. Netta murskasi vastustajansa huimalla 529 pisteen lopputuloksella, lähes 100 pisteen ero toiselle sijalle sijoittuneeseen Kyproksen edustajaan Elena Foureiraan.

Tämän vuoden kilpailua isännöi Israel ja areenana toimii Expo Tel Aviv – keskus.

Odotamme innolla kuka on tämän vuoden suuri voittaja. Käymme läpi potentiaalisimmat kandidaatit, ennakkosuosikit ja altavastaajat. Varsinkin altavastaajia kannattaa pitää silmällä, sillä kuten tiedämme heidän kertoimensa ovat yleensä korkeammat kuin ennakkosuosikkien. Valitsemalla juuri sen oikean kandidaatin voit tehdä isot voitot. Euroviisut vedonlyönti on aina mainio tapa pelata sillä voithan itsekin vaikuttaa tulokseen äänestämällä!

Katsomme myös minkälaiset Euroviisut vedonlyönti 2019 kertoimet suurimmat vedonlyönti sivustot tarjoavat suurimmista suosikeista ja olemmeko asiasta samaa mieltä heidän kanssaan. Kuten tiedämme kokemuksesta, mitä tahansa voi tapahtua tässä kilpailussa, eikä ennakkosuosikki ikinä tarkoita varmaa voittajaa. Eihän vedonlyönti olisi jännittävää jos voisi jo varmuudella sanoa kuka voittaa etukäteen.

Myös Euroviisut kertoimet ovat huippuluokkaa tänäkin vuonna!

Euroviisut vedonlyönti 2019

Suomen historia ja ehdokas Euroviisut 2019 kilpailussa

Ylen järjestämissä Uuden Musiikin Kilpailussa Suomen euroviisuedustajaksi valittiin legendaarinen elektronisen musiikin tuottaja ja artisti Darude. Ensimmäisen UMK kappaleensa “Release Me” hän esitti Sebastian Rejmanin kanssa. Tämä taistelupari on kova kaksikko. Tämän vuoden Euroviisut 2019 kilpailussa onkin siis “Darude ft. Sebastian Rejman”.

Darude tunnetaan parhaiten trance-kappaleestaan “Sandstorm” joka on yksi menestyneimmistä singleistä suomen musiikintuotannon historiassa. Myös itse artisti kappaleen takana on yksi Suomen kaikkien aikojen kansainvälisesti menestyksekkäimmistä artisteista. Kappale on myös maailmanlaajuisesti tunnettu ja sitä on käytetty niin elokuvissa kuin urheilussa. Kappale on myynyt platinaa Suomessa ja Isossa-Britanniassa ja kultaa Saksassa, Yhdysvalloissa ja Ruotsissa.

Euroviisut 2019 kilpailussa Darude ft. Sebastian Rejman aikovat esittää joko kappaleen “Release Me” tai “Superman”.

Suomella on ollut vaihteleva menestys kilpailun historian aikana. Ensimmäisen Suomalainen ehdokas Euroviisuissa oli Laila Kinnunen, joka sijoittui kappaleellaan “Valoa Ikkunassa” vuoden 1961 Euroviisujen kymmenennelle sijalle. Vuoden 1961 ja 2018 välillä Suomi on jättänyt välistä vain seitsemät kisat, eli kokemusta meillä tästä kilpailusta riittää . 11 kilpailijaa on sijoittunut finaalissa 10 parhaan joukkoon näiden vuosien varrella.

Vuoden 2004 jälkeen kahdeksan ehdokasta on päässyt finaaliin asti. Viimeisin ja ainoa voitto on vuodelta 2006 kun yhtye Lordi voitti kappaleellaan “Hard Rock Hallelujah”. Viime vuoden kilpailussa Saara Aalto sijoittui finaalissa sijalla 25. sijalle kappaleellaan “Monsters”. Aikaisemmin Suomen edellinen finalisti oli yhtye Softengine joka sijoittui vuonna 2014 11. sijalle kappaleellaan “Something Better”

Suomi on myös saanut kolme kertaa vain 0 pistettä finaalissa.

 • Vuonna 1963 Laila Halmeen “Muistojeni Laulu” ei saanut yhtäkään pistettä yhdessä Alankomaiden, Norjan ja Ruotsin kanssa.
 • Vuonna 1965 Viktor Klimenkon “Aurinko Laskee Länteen” jäi myös nollasijalle yhdessä Espanjan, Saksan ja Belgian kanssa.
 • Viimeisin nollapistetilanne tuli vuonna 1982, kun Kojon “Nuku Pommiin” jäi ainoana maana ilman yhtäkään pistettä.

Vaikka tämä kuulostaakin kovalta, tulee kuitenkin muistaa että tämä ei tarkoita että maa ei olisi saanut yhtäkään ääntä. Vain kussakin maassa valitut 10 parasta ehdokasta saavat pisteitä, joten tämä on yleisempää kuin luulisi. Viimeisimpänä ilman pisteitä on jäänyt vuoden 2015 viisujen Saksan ehdokas Ann Sophie, jonka kappaleelle “Black Smoke” ei herunut yhtäkään pistettä.

Euroviisu kertoimet 2019

Kaikki kilpailijat

Tämän vuoden kilpailussa 42:den maan parhaat kultakurkut ottavat mittaa toisistaan. Vielä muutama maa ei ole valinnut ehdokkaitaan, mutta toivomme että hekin julkaisevat ehdokkaansa hyvissä ajoin ennen kisan alkua. Euroviisut vedonlyönti 2019 on jo alkanut vaikka kaikkia ei olisikaan julkaistu vielä. Ja tokihan mitä aikaisemmin panostat, sen paremmat kertoimet saat!

Maa Kilpailija Kappale
Alankomaat Duncan Laurence Arcade
Albania Jonida Maliqi Ktheju tokës
Armenia Srbuk Walking Out
Australia Kate Miller-Heidke Zero Gravity
Azerbaijan Chingiz Truth
Belgia Eliot Vassamillet Wake up
Espanja Miki La Venda
Georgia Anna Odobescu Sul tsin iare (სულ წინ იარე)
Irlanti Sarah McTernan 22
Islanti Hatari Hatrið mun sigra
Iso-Britannia Michael Rice Bigger Than Us
Israel Kobi Marimi Home
Italia Mahmood Soldi
Itävalta Paenda Limits
Kreikka Katerine Duska Better Love
Kroatia Roko The Dream
Kypros Tamta Replay
Latvia Carousel That Night
Liettua Jurijus Run with the Lions
Makedonia Tamara Todevska Proud
Malta Michela Pace Chameleon
Moldova Anna Odobescu Stay
Montenegro D-Moll Heaven
Norja KEiiNO Spirit in the Sky
Portugali Conan Osíris Telemóveis
Puola Tulia Fire of Love (Pali się)
Ranska Bilal Hassani Roi
Romania Ester Peony On a Sunday
Ruotsi John Lundvik Too Late for Love
Saksa S!sters Sister
San Marino Serhat Say Na Na Na
Serbia Nevena Božović Kruna (Круна)
Slovenia Zala Kralj & Gašper Šantl Sebi
Suomi Darude ft. Sebastian Rejman Look away
Sveitsi Joci Pápai Az én apám
Tanska Leonora Love is Forever
Tšekin tasavalta Lake Malawi Friend of a Friend
Ukraina Vetäytyi kilpailusta  –
Unkari Joci Pápai Az én apám
Valko-Venäjä ZENA Like It
Venäjä Sergey Lazarev Scream
Viro Victor Crone Storm

(Lihavoidut maat ovat finaalissa!)

Kuten voit huomata, kaikki maat eivät ole vielä julkaisseet ehdokkaitaan. Kisoista vastaava EBU on asettanut Euroviisut 2019 ehdokkaiden julkaisujen takarajaksi 10. Maaliskuuta. Kannattaa kuitenkin huomioida että ehdokkaiden ei tarvitse vielä tällöin julkaista kappaleitaan, mutta yleensä useimmat ehdokkaat julkaisevat kappaleensa ennen kilpailun alkua.

Vaikka meillä ei vielä ole varmuutta kaikista ehdokkaista, kaikki maat ovat valmiina julkaisemaan ehdokkaansa lähipäivinä. Listat ehdokkaista on jo julkaistu, joten voimmekin siis jo nyt spekuloida kuka edustaa kutakin maata ja päätellä Euroviisut 2019 kertoimet näistä faktoista.

Euroviisut vedonlyönti 2019

Lähestulkoon kaikki suurimpien vedonvälittäjien sivustot tarjoavat mahdollisuuden asettaa panoksia ja kokeilla arvata omaa suosikkia myös tänäkin vuonna. Kuten alan vakiokäytäntö on, kertoimet laskevat kisan edetessä ja kilpailijoiden karsiutuessa.

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, aiomme siis kertoa niin omista kokemuksistamme kuin myös suurimpien vedonvälittäjäsivustojen arvioista voittajasuosikeista.

Tarkastelemalla useampaa vedonvälittäjää voimme paremmin määrittää keskiarvokertoimet jotta saisit parhaimmat Euroviisut vedonlyönti 2019 kokemukset.

Vedonvälittäjistä valitsimme artikkelliimme 10 sivustoa:

Omat arviomme perustuvat sekä kokemukseen että raatimme arvioon artisteista ja kappaleista. Artisteja arvioitaessa keskitymme lahjakkuuteen, kokemukseen ja lavakarismaan. Kappaleista tutkimme tuotantoarvoa, genren suosiota tällä hetkellä ja yleistä fiilistä kustakin kappaleesta.

Mailla joilla on ollut hyvä menestys Eurovision historiassa on korkeampi mahdollisuus voittaa jatkossakin. Tämä antaa meille hieman alustaa arvioida voittajasuosikkeja ja loppusijoituksia.

[button url=”/goto/bet365″ text=”Lyö vetoa Euroviisuista bet365 sivuilla”]

Ennuste kokonaisvoittojen kannalta

Emme katso toki vain sokeasti kokonaisvoittoja, sillä esimerkiksi Irlanti joka pitää tällä hetkellä ennätystä voittojen kokonaismäärästä seitsemällä ykkössijalla, ei ole voittanut sitten vuoden 1996. Lukuunottamatta viime vuotta he eivät ole edes ole päässeet finaaliin asti sitten 2013 jälkeen. Tämä kertoo siitä että heidän pelinsä ei tällä hetkellä ole kovin vahvaa joten Euroviisut 2019 kilpailussa ei todennäköisesti voittoa tule.

Arviota tukevat myös vedonvälittäjät, sillä keskiarvokerroin Irlannin voitolle on noin 42. Irlannilla on noin kahden prosentin mahdollisuus voittaa kokonaiskilpailu. Parhaan Euroviisut vedonlyönti 2019 kertoimen Irlannin voitolle tarjoaa Betfair Exchange kertoimella 80.

Toisaalta kokonaisvoittojen kannalta, kuudella ykkössijalla toisella sijalla olevalla Ruotsilla on ollut hyvä menestys viime vuosilla. Maa on ollut finaalissa joka vuosi vuoden 2010 jälkeen ja kaksi ykkössijaa on kertynyt tältä ajalta, vuosilta 2012 ja 2015. Lisäksi huomioimme että jos Ruotsi sijoittuu voittaa Euroviisut 2019, pääsevät he jaetulle ensimmäiselle sijalle Irlannin kanssa. Tämä tuo kovat paineet ja odotukset, sillä Irlanti on pitänyt ennätystä hallussaan jo 15 vuotta. Jos Ruotsin edustaja pystyy kääntämään tämän valtavan paineen edukseen on kyseessä erittäin varteenotettava kandidaatti. Ruotsin valintaprosessi on vielä käynnissä, mutta he ovat jo nyt ennakkosuosikkien joukossa.

Jaetulle kolmannelle kokonaisvoitoissa sijalle yltävät Ranska, Iso-Britannia ja Luxemburg. Koska Luxemburg ei tänä vuonna osallistu kisoihin ollenkaan, emme keskity nyt heihin, sillä Ranskan ja Ison-Britannian kandidaatit ovat erittäin mielenkiintoisia.

Ranskan edustaja Bilal Hassani on nuori mutta lupaava artisti joka saattaa yllättää. Hänellä on tähän mennessä ollut hyvä lavakarisma, mutta kokemuksen puute huolestuttaa. Hänen kappaleessaan “Roi” sekoitetaan taitavasti Ranskan ja Englannin kieltä. Vaikka idea on mahtava ja hyvin toteutettu, mutta raatimme koki että laulu oli tämän takia hieman sekava. Kahden kielen sekoittaminen on riskialtista, sillä jos osaat vain toista kieltä voi laulussa olla hankala pysyä mukana.

Vedonvälittäjät tuntuvat yhtyvän tässä raatimme mielipiteeseen, sillä keskiarvokertoimeksi tarjotaan 22.6. Vaikka arvioimme voiton todennäköisyydeksi vain kolme prosenttia on tässä kandidaatti jota kannattaa pitää silmällä. Kyseessä on juuri aikaisemmin mainittu altavastaaja joka saattaa yllättää.

Ison-Britannian edustaja Michael Rice voitti maansa X-factor laulukilpailun vuonna 2019 lähes täydellisellä 94/100 tuloksella. Hänellä on hyvä ääni, ensiluokkainen lavakarisma ja aikaisempaa kokemusta kovan luokan laulukilpailusta, jotka varmasti toimivat edukseen myös Euroviisut 2019 kilpailussa. Kuitenkin kuten myös Ranskan edustajalla, kokemuksen puute huolestuttaa. Hänen kappaleensa “Bigger Than Us” on kuitenkin ensiluokkainen. Vain yhden prosentin voittomahdollisuus tekee hänestä ensiluokkaisen altavastaajan. Vedonvälittäjien tarjoama Euroviisujen vedonlyönti keskiarvokerroin on 54.2, joten jos haluat kokeilla onneasi tässä on ensiluokkainen mahdollisuus kääriä isot voitot kotiin.

Euroviisut 2019 ennakkosuosikit

Tämän vuoden ennakkosuosikki tuntuu olevan Venäjän federaation edustaja Sergey Lazarev. Yhtenä syynä tähän on varmasti se, että hänellä on aikaisempaa kokemusta Euroviisuista vuodelta 2016. Ensimmäistä paikkaa ei tällöin tullut, mutta hän sijoittui kolmanneksi kappaleellaan “You Are the Only One”. Jos Lazarev on ottanut oppia viime kerrasta on hän todellakin yksi varteenotettavista kandidaateista. Venäjän federaatiolla on vain yksi aikaisempi Euroviisuvoitto mutta maa sijoittuu jatkuvasti kärkitasolle. Lukuunottamatta vuoden 2018 kilpailua heidän edustajansa ovat aina päässeet finaaliin asti aina vuodesta 1994 kun maa osallistui kilpailuun ensimmäistä kertaa. Venäjän voittomahdollisuudet ovat tällä hetkellä kisan korkeimmat kolmetoista prosenttia. Vedonvälittäjien tarjoama keskiarvokerroin on tällä hetkellä 5.05. Korkein Euroviisut vedonlyönti 2019 kerroin tällä hetkellä 5.7 ja sen tarjoaa Betfair Exchange.

Toinen ennakkosuosikki on Ruotsi. Vaikka heidän valintaprosessinsa on vielä käynnissä, suosikkiehdokas on tällä hetkellä yhtye Hanna Ferm & Liamoo kappaleella “Hold You”. Ruotsilla on noin yhdeksän prosentin mahdollisuus ykkössijaan ja vedonvälittäjien tarjoamat kertoimet ovat keskiarvoltaan noin 7.5. Parhaan Euroviisut kertoimet Ruotsille tarjoaa tällä hetkellä Betfair Exchange kertoimella 9. (Tämä on vanhaa tietoa, Ruotsin ehdokas näkyy taulukossa yläpuolella eli John Lundvik kappaleella Too Late for Love!!)

Kolmantena ennakkosuosikkina haluamme mainita vielä Italian edustajan Mahmoodin. Hänen kappaleensa “Soldi” on mukaansatempaava ja raatimme piti rytmistä kuin myös laulajan äänestä. Voimme hyvinkin kuvitella tämän kappaleen eri top-listoilla, sillä se on tuotantoarvoltaan korkea. Kuitenkin artistin lavakarismassa voisi olla parantamisen varaa, sillä hän ei tunnu käyttävän lavaa edukseen, pysyen pääasiassa liikkumattomana lavan keskellä. Tämä ei saata riittää Euroviisut 2019 tuomarien ja katsojien hurmaamiseen. Kuitenkin noin viiden prosentin voittomahdollisuuksilla hän on varteenotettava ehdokas. Vedonvälittäjien tarjoama keskiarvokerroin on 13.4. Korkeimman Euroviisut vedonlyönti 2019 kertoimen Italialle tarjoaa tällä hetkellä SkyBet kertoimella 17.

Euroviisut Ruotsi

Sijoitusennuste, parhaat altavastaajat ja Euroviisut kertoimet

Tokihan tälläisessä kilpailussa on vaikea ennustaa etukäteen kuka on lopullinen voittaja. Kuitenkin kuunneltuamme kaikki tähän mennessä julkaistut kappaleet, olemme päättäneet mitkä maat todennäköisimmin voittavat Euroviisut 2019 kilpailun. Valintaprosessimme oli pitkä, mutta uskomme että raatimme voi nyt antaa oman arvionsa kuka on kilpailun todennäköisin voittaja. Tässä listassa on muutama maa, joiden ehdokkaita ei ole vielä valittu. Kuitenkin pidettyämme silmällä kunkin maan valintaprosessia joka on nyt käynnissä, voimme lähestulkoon arvata kuka edustaa kutakin maata. Annamme lyhyen selityksen valinnallemme, kunkin edustajan plussat ja miinukset ja vedonvälittäjien kertoimet.

Sijoitusennuste

Ensimmäinen sija

Alankomaitten ehdokas Duncan Laurence kappaleella Arcade

Plussat:

 • Pientä kokemusta tunnettuna artistina
 • Mainio lavakarisma
 • Hyvä ääni
 • Vedonvälittäjien suosikki

Miinukset:

 • Kisasta löytyy kokeneempia artisteja

Euroviisut vedonlyönti 2019 kerroin keskiarvo suurimmilta vedonvälittäjiltä: 3
Suurin tarjottu kerroin: 3.4
Voiton todennäköisyys: 13%

Raadin mielipide: Lazarovilla on kokemusta ja erinomainen ääni, mutta hänen tulee valita kappale joka sopii hänen äänialalleen. Liika yrittäminen oli raadin mielestä yksi syistä miksi vuonna 2016 ei voittoa tullut.

Toinen sija

Ruotsi John Lundvik – Too Late for Love

Plussat:

 • Laulajan erinomainen ääni
 • Kappalevalinta vetoaa kaikenikäisiin äänestäjiin
 • Pitkä kokemus musiikkialalta
 • Erinomainen lavakarisma

Miinukset:

 • Kappale englanniksi, mutta laulajan ääntäminen voisi olla parempaa
 • Kappale voi vedota äänestäjiin, mutta voi olla ammattituomarien mielestä toistuva

Euroviisut 2019 kertoimet keskiarvo suurimmilta vedonvälittäjiltä: 7.5
Suurin tarjottu kerroin: 9
Voiton todennäköisyys: 9%

Raadin mielipide: Hanna Ferm on ensiluokkainen laulaja ja hänen äänialansa on yksi kisan parhaista. Kappalevalinta olisi voinut kuitenkin olla raadin mielestä parempi, sillä se ei komplimentoi hänen ääntään. Fermin tulisi myös parantaa englannin kielen ääntämistä, sillä tämän tason kilpailussa pienet yksityiskohdat voivat vaikuttaa voittoon.

Kolmas sija

Italian edustaja Mahmood kappaleella “Soldi”

Plussat:

 • Italian kieli on kaunis ja sopii hyvin tälle ehdokkaalle
 • Hyvä rytmi ja fiilis kappaleessa, vetoaa varmasti varsinkin nuorempiin äänestäjiin

Miinukset:

 • Ei välttämättä vetoa ammattituomareihin
 • Hip-hop kappale ei välttämättä vetoa vanhempiin äänestäjiin

Euroviisut 2019 kertoimet keskiarvo suurimmilta vedonvälittäjiltä: 13.4
Suurin tarjottu kerroin: 17
Voiton todennäköisyys: 5%

Raadin mielipide: Mahmoodin kappalevalinta oli raadin mielestä hyvä, mutta tiedostamme että varsinkin vanhempiin äänestäjiin hip-hop tyyli ei välttämättä vetoa

Parhaat altavastaajat

Ranskan ehdokas Bilal Hassani kappaleella “Roi”

Plussat:

 • Nuori ja lahjakas artisti
 • Hyvä lauluääni
 • Lavakarisma

Miinukset:

 • Kahden kielen sekoittaminen yhteen kappaleeseen, varsinkin tällä tasolla on hyvin riskialtista
 • Englannin kielen ääntäminen voisi olla parempaa
 • Kokemuksen puute

Euroviisut 2019 kertoimet keskiarvo suurimmilta vedonvälittäjiltä: 22.6
Suurin tarjottu kerroin: 34

Raadin mielipide: Hassani on lahjakas ja dynaaminen nuori lupaus joka varmasti tulee valloitamaan musiikkilistat ainakin Ranskassa. Kokemuksen puute ja kappalevalinta voivat kuitenkin johtaa tappioon.

Iso-Britannian ehdokas Michael Rice kappaleella “Bigger Than Us”

Plussat:

 • Erinomainen lauluääni
 • Upea lavakarisma
 • Hyvä kokemus nuoreksi laulajaksi
 • Raadin valinta parhaaksi altavastaajaksi Euroviisut 2019 kilpailussa

Miinukset:

 • Kokemusta ei välttämättä ole tarpeeksi tämän kokoluokan kilpailuun
 • Kappalevalinta erittäin vaikea

Euroviisut 2019 kertoimet keskiarvo suurimmilta vedonvälittäjiltä: 54.2
Suurin tarjottu kerroin: 130

Raadin mielipide: Rice on yksi kilpailun lahjakkaimista laulajista ja olemme varmoja että hän on kilpailun paras altavastaaja, joka saattaa valloittaa niin tuomarit kuin yleisönkin lavakarismallaan ja erinomaisella lauluäänellään.

Kuitenkin kappalevalinta on tasoltaan erittäin vaikea joten virheille on hyvin vähän tilaa. Jos Rice valmistautuu hyvin, hän voi todellakin voittaa. Lisäksi suurin tarjottu Euroviisut vedonlyönti 2019 kerroin on huimat 130. Raadin jäsenet ainakin uskovat tähän altavastaajaan.

Ja vaikka raatimme on puolueeton, tottakaihan toivomme ja luotamme että Suomi voittaisi Euroviisut 2019!

Suomen ehdokas Darude ft. Sebastian Rejman kappaleella “Release Me” tai “Superman”

Plussat:

 • Darude on kisan kokenein ja menestynein artisti
 • Sebastian Rejman on erinomainen laulaja

Miinukset:

 • Rejman voisi ääntää englantia hieman paremmin

Voiton todennäköisyys: 3% + 100% suomalaista sisua
Euroviisut 2019 kertoimet keskiarvo suurimmilta vedonvälittäjiltä: 24.4
Suurin tarjottu kerroin: 40

Raadin mielipide: Darude on erittäin kokenut artisti ja kun hänellä on taisteluparinaan Sebastian Rejman voi tämä kaksikko yllättää. Raadin mielestä “Superman” kannattaisi mielummin valita edustuskappaleeksi. Se sopii paremmin Rejmanin äänelle, lyriikat ovat hyvät ja mukaansatempaavat. Taustamusiikissa kuuluu Daruden vaikutteita, joka on positiivista.

Pähkinänkuoressa

Odotamme paljon tämän vuoden Euroviisuilta. Näemme niin uusia ja nuoria artisteja kuin vanhempiakin konkareita. Kilpailu tulee varmasti olemaan taas päätähuimaava ja täynnä yllätyksiä. Tämän vuoden nuorin artisti on Ranskan edustaja, vain 20-vuotias Bilal Hassani.

Euroviisut vedonlyönti 2019 on innostava tapa pelata. Nosta omia mahdollisuuksiasi ja laita kaverit ja perhe äänestämään omaa suosikkiasi.

[button url=”/goto/bet365″ text=”Euroviisut vedonlyönti bet365 tarjoamana”]

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Vain uusille asiakkaille | Kaupallinen sisältö