Ralli Vedonlyönti – Lue täältä lisää Neste Rallista 2019

Suomalaista rallikansaa lähestyy taas yksi vuoden huikeimmista tapahtumista, kun rallin MM-osakilpailu 2019 ajetaan Suomessa tänä kesänä. Neste Ralli 2019 järjestetään tuttuun tapaan upeassa Suomen luonnossa elokuun alussa. Neste Ralli 2019 ajankohta on tänä vuonna elokuun alussa 1.8.-4.8. Jo vuodesta 1951 asti Suomi on kuulunut MM-rallin kilpailukentäksi tässä yhdestä pohjoismaiden suurimmista yleisötapahtumista.

Tässä artikkelissa tarjoamme ralli vedonlyöntivihjeet urheiluvedonlyönnistä innostuneille, ja tarjoamme myös vinkkejä ei niin kokeneille pelaajille. Ralli vedonlyöntivihjeet usein koskevat vedonlyöntikohteita, sekä tilastotietoja kisojen osallistujista, talleista, ja aikaisempien kilpailujen tuloksista. Ralli vedonlyönti on sitä hauskempaa, mitä enemmän tiedät lajista ja tapahtumista.

Ralli vedonlyönti on myös yksi jännittävimmistä lajeista veikata, kun kyseessä on moottoriurheilulaji. Mitä tahansa voi tapahtua tien päällä, sillä laji on hyvin riippuvainen keleistä, kalustosta, ja tietysti kuskien terävyydestä. Tämä pohjoismaiden yksi suurimmista yleisötapahtumista kerää paljon yleisöä sekä livenä että ruudun takana, joten miksi ei myös kannattaisi tutustua ralli vedonlyönti mahdollisuuksiin ja voittaa kylmää käteistä. Viihdytä itseäsi tuplasti ja ala rohkeasti pelata.

OperaattoriBonusHae Bonus tästä
bet365
Bonuksia jokaiseen eri kategoriaan
Lunasta "BIGBET" tästä
Comeon
100% bonus 300€ asti
Lunasta "MAXIMUMBONUS" tästä
Mobilebet
100% bonus 300€ asti
Lunasta "MAXBETBONUS" tästä

Neste Ralli vedonlyöntivihjeet

Ralli vedonlyönti tarjoaa osakseen ongelmia, sillä kyseinen laji ei ole maailmalla, tai ainakaan Euroopan ulkopuolella valtavan suosittu laji. Tämän vuoksi eri vedonlyöntikohteita on vähemmän kuin esimerkiksi jalkapallossa, jääkiekossa tai koripallossa. Ralli vedonlyönti on kuitenkin olemassa, ja se tarjoaa huikeita mahdollisuuksia rallia seuranneille tai muuten sitä opiskelleille. Ralli on mielenkiintoinen laji muun muassa siksi, että se on osittain todella arvaamaton laji, Lisäksi useat asiat vaikuttavat vedonlyöntiin, kuten esimerkiksi pelaajien budjetti, millä kalustolla he ajavat ja niin edelleen. Neste Ralli 2019 tapahtuman ympärille löytyy paljon vaihtoehtoisia vedonlyöntitapoja.

Neste Ralli 2019 tarjoaa mukavan tapahtuman erilaisille vedonlyöntikohteille. Tämä kappale esittelee erilaiset vaihtoehdot ralli vedonlyönti pelitarjoajille. Näitä ovat: kausivedot, head-to-head, pitkäveto, Live-veto, tulosveto, moniveto, ja vakioveto. Tässä kappaleessa käymme läpi yleisimpiä vaihtoehtoja urheiluvedonlyönnille, mutta emme voi taata, että jokainen on tämän vuoden tapahtumassa mahdollista. Useat vedonlyöntikohteet kuitenkin kuuluvat moottoriurheiluun, joten käymme läpi kaikki tärkeimmät. Muuten tietysti sinun kannattaa huolellisesti tutustua tarjotaan mikä meiltä on saattanut jäädä huomaamatta. Lisäksi on aina hyvä vertailla vähän erilaisia promootioita, tarjouksia ja bonusehtoja, kun aloitat vedonlyönti uraasi.

Ralli vedonlyönti

Kausivedot

Kausivedot ovat vetoja, jotka yleensä tehdään kauden alussa. Kausivedot kannattaa aina asettaa viimeisimpien vuosien tulosten mukaan, mutta muutkin asiat ratkaisevat. Esimerkiksi kilpailijoiden vuotuinen budjetti on tärkeä mittari menestykselle, sekä tietysti millä kalustolla he kilpailevat. Mikä tulee moottoriurheiluun, WRC-kisat ovat lajin ykkösliiga. Mitä tahansa voi tapahtua, kun usein ajetaan liukkaalla soratiellä, tai kun välillä ajot ovat asvaltilla ja välillä lumessa.

Kausivedot ovat hauska tapa lyödä vetoa, vaikka se välillä saattaakin olla todella stressaavaa. Tämä ei sovi heikkohermoisimmille, kun kyse on pitkän aikavälin vedosta. Ralli vedonlyönti onkin nimenomaan joko lajia kovasti seuranneille, tai pelaajille, jotka kaipaavat haastetta. Neste Ralli tulokset löytyvät useilta kausivetoa tarjoavilta sivuilta. Sinun on kuitenkin yleensä hyvä vertailla pistetaulukoita useasta eri lähteestä, ja nojautua luotettavimpaan lähteeseen, sillä jotkut sivut eivät välttämättä ehdi päivittää tilanteita reaaliajassa. Tämä on erittäin tärkeä pitää mielessä etenkin, jos et muuten ole kiihkeästi seurannut kilpailuja.

Head-to-head

Head-to-head on yksi yleisimpiä vedonlyöntikohteita. Head-to-head vedossa on kyse siitä, kuinka kaksi kilpailijaa ajavat verrattuna toisiinsa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sijoitusten mukaiset erot kilpailevat keskenään. Voit ajatella H2H-vetoa vaikka niin, että sinun täytyisi valita voittaja kahden kaverisi välillä, jotka leikkisästi painivat keskenään. Ralli vedonlyöntivihjeet H2H-vedoissa ovat esimerkiksi se, että Ferrari on takkuillut aiemmissa kilpailuissa, tai että esimerkiksi Lotus pärjää tilastollisesti parhaiten sateisilla keleillä. Tämä on myös tärkeää informaatiota muissakin vedonlyönti vaihtoehdoissa. Uutisia seuraamalla voit esimerkiksi pysyä hyvin kärryillä enemmän teknisistä kysymyksistä.

Urheilun vedonlyöntikohteita

Ralli vedonlyöntivihjeet ovat moninaisia, mutta tärkein asia kuten missä tahansa urheiluvedonlyönnissä on lajin ymmärtäminen ja tilastojen seuraaminen. Lähes jokaisella vedonvälittäjällä on tilastot sivuillaan, joiden avuilla voit tarkistaa kenen puolesta haluat veikata. Silti paras keino pysyä kartalla ja varmasti löytää päivitetyin tieto on seurata uutisia tai vastaavia medioita, sillä heidän tietonsa ovat 100% päivitetyt. Tämä on aina järkevää välttääksesi ikävät yllätykset, jos et muuten tunne lajia läpikotaisesti tai kilpailijat ovat sinulle tuntemattomia. Jos et ole seurannut rallia kauheasti elämäsi aikana, katsasta ehdottomasti erinäisiin luotettaviin artikkelit ja rallifoorumit saadaksesi parhaat tiedot, millä voit lyödä vetoa ja voittaa. Lisäksi jos vedonlyönti netissä on uutta, sinun kannattaa tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin vedonlyönnissä, joita kyllä riittää. Tässä kappaleessa esittelemme vielä yleiset vedonlyöntikohteet urheilulajissa kuin urheilulajissa.

Pitkäveto on yksi perinteisimmistä vedonlyöntikohteista, jonka löydät lajista kuin lajista sekä eri tapahtumista, joita voi veikata yksittäin tai täyttää ja yhdistellä kokonaiseksi riviksi. Live-veto on myös tyypillinen vedonlyöntitapa myös rallissa, jossa veikkaaminen tapahtuu ajon aikana. Voittajavedosta kirjoittelimmekin jo ylempänä, missä kohteina on joko voittaja, kärkikaksikko tai kärkikolmikko. Voit myös voittajavedossa veikata osakilpailujen tai kilpailujen voittajat yhdistelmänä. Tulosveto tarkoittaa sitä, että kohteena on tietyn ottelun lopputulos. Tämä ei yleisesti koske moottoriurheilulajeja. Moniveto on yhdistelmä jossa veikataan usean osaottelun tuloksesta. Vakiovedossa on myös mukana formulaa, missä veikataan noin 6-18 kohteen osalta. Veikkaus kuuluu niin, että vedonlyöjä veikkaa kumpi voittaa tai jos tulos on tasapeli.

Vedonlyöntivihjeet Ralliin

Neste Ralli 2019 vedonlyönti tiivistettynä

Tässä kappaleessa vielä tiivistämme tärkeitä asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ralli vedonlyönti asioissa. Tässä vaiheessa MM-kisoja on hyvä tietää esimerkiksi se, että kisojen suosikki on Virosta kotoisin oleva viime vuoden maailmanmestari Ott Tänak. Kisojen altavastaaja tällä hetkellä on useiden lähteiden mukaan Andreas Mikkelsen. Viimeisin osakilpailu järjestettiin Italiassa kesäkuun alussa, joiden jälkeen tulokset ovat seuraavan laiset; ensimmäisenä tällä hetkellä on ennakkosuosikki Ott Tänak Virosta 150 pisteellä. Toisella sijalla 146 pisteellä on Sebastien Ogier Ranskasta. Kolmannella sijalla tällä hetkellä on Thierry Neuville 143 pisteellä. Neljännellä sijalla on Elfyn Evans 78 pisteellä. Viidennellä sijalla on tuttu Teemu Suninen, jolla on tällä hetkellä kasassa 62 pistettä. Kuudes tällä hetkellä on Kris Meeke Isosta-Britanniasta, ja hänellä on 60 pistettä. Seitsemännellä sijalla on altavastaaja Andreas Mikkelsen 56 pisteellä. Kahdeksas Italian osakilpailujen jälkeen on espanjalainen Daniel Sordo 52 pisteellä. Tämän jälkeen sijoilta 9 ja 10 löytyvät Esapekka Lappi sekä Jari-Matti Latvala, ja heillä on molemmilla kasassa 40 pistettä. Kilpailijoita kaiken kaikkiaan on 27.

Neste Ralli 2019

Neste Ralli 2019 on tämän vuoden yhdeksäs (9.) rallin osakilpailu. Aikaisemmat 2019 MM-osakilpailut järjestettiin ensin Monte Carlossa, sitten Ruotsissa, Meksikossa, Ranskassa, Argentiinassa, Chilessä, Portugalissa, ja ihan juuri Italiassa kesäkuun alussa. Portugalin rallilla on kaikista osakilpailuista pisimmät perinteet MM-rallin historiassa. Reitti kulkee upean vuoristoisen Portugalin entisen pääkaupungin Coimbran ympäristössä. Coimbra sijaitsee Porton lähellä keski Portugalissa. Italian ralli on kuuluisa sen soraisista teistä.

Neste Ralli 2019 ajankohta on tänä vuonna elokuun alussa. Kuten tavallista, kisat järjestetään Itä-Suomessa järvien ympärillä. Ensimmäinen lähtö on torstaina 1.8. ja se alkaa kello 19 EK 1 Harjulta. Ensimmäisen kisapäivän EK-kilometrit on vain 2,31 km. Perjantaina ajot alkavat kello 8:18 EK 2 Oittilasta. Tästä matka jatkuu Moksin kautta Urriaan, ja sieltä vielä Ässämäen kautta Äänekoskelle. Perjantain EK-kilometrit ovat kaiken kaikkiaan 126,47 km. Lauantaina matka jatkuu kello 8:05 EK 12 Pihlajakoskelta. Sieltä reitti kulkee Päijälän kautta Kakaristoon, ja lopuksi Leustuun. Lauantain EK-kilometrit ovat 132,70 km. Sunnuntain ajot alkavat jälleen 8:38 Laukaalta, minkä jälkeen matka jatkuu Ruuhimäelle. EK kilometrit yhteensä kisoissa ovat 307,22 km. Siirtymätaipaleet ovat 1071,66 km, mikä tarkoittaa sitä, että koko reitin kilometrit siis ovat yhteensä 1378,88. Kilpailusta löytyy myös tapojen mukaisesti erikoiskoekarttoja, yleisöpalveluita, sekä lähestymisohjeet, jotka julkaistaan heinäkuussa 2019.

Neste Ralli 2019 kuskit

Neste Ralli tulokset löytyvät kisojen virallisilta sivuilta, mutta tässä kappaleessa esittelemme vielä tilanteet Portugalin ajon jälkeen. Seuraava luettelo esittelee vuoden 2019 kuskit ja heidän pisteensä. Ensimmäisellä sijalla on Ott Tänak Virosta 150 pisteellä. Toisella sijalla 146 pisteellä on Sebastien Ogier Ranskasta. Kolmannella sijalla tällä hetkellä on Thierry Neuville 143 pisteellä. Neljännellä sijalla on Elfyn Evans 78 pisteellä. Viidennellä sijalla on tuttu Teemu Suninen, jolla on tällä hetkellä kasassa 62 pistettä. Kuudes tällä hetkellä on Kris Meeke Isosta-Britanniasta, ja hänellä on 60 pistettä. Seitsemännellä sijalla on altavastaaja Andreas Mikkelsen 56 pisteellä. Kahdeksas Italian osakilpailujen jälkeen on espanjalainen Daniel Sordo 52 pisteellä. Tämän jälkeen sijoilta 9 ja 10 löytyvät Esapekka Lappi sekä Jari-Matti Latvala, ja heillä on molemmilla kasassa 40 pistettä. 11. sijalla on Ranskan Loeb Sebastien 39 pisteellä. 12. on tällä hetkellä Kalle Rovanperä 14 pisteellä, jonka perässä on Italian Benito Ivan Guerra Latapi Junior 8 pisteellä. 6 pistettä on tällä hetkellä hallussa Bolivian Marco Bulacia Wilkinsonilla sekä Tsekkien Jan Kopecky:lla. Tämän jälkeen kilpailijat ovat seuraavassa järjestyksessä 17. sijalta 27. sijalle: Mads Ostberg (Norja), Pontus Tidemand (Ruotsi), Yoann Bonato (Ranska), Stephane Sarrazin (Ranska), Ole Christian Velby (Norja), Pierre-Louis Loubet (Ranska), Adrien Fourmaux (Ranska), Janne Tuohino (Suomi), Ricardo Trivino Bujalil (Meksiko), Pedro Heller (Chile), sekä Emil Bergkvist (Ruotsi). Kuten aiemmin mainittu, Neste Ralli 2019 kisojen suosikki on edelleen Ott Tänak, ja altavastaaja viimeisimpien tilastojen mukaan on Andreas Mikkelsen.

Ralli 2019

Neste Ralli historia

Ralli vedonlyönti kysymyksissä usein auttaa, kun tietää vähän enemmän lajin historiasta, aikaisemmista tapahtumista ja sijoituksista. Neste Rallilla on pitkä historia, kun vuonna 2010 juhlittiin sen 60-vuotisjuhlia. Tämän juhlavuoden kunniaksi kilpailun voittikin suomalainen Jari-Matti Latvala. Eniten suomalaisista kilpailijoista tai kuskeista mitaleja haalineet ovat, kuten varmasti arvaatkin jo, Markus Grönholm ja Hannu Mikkola. Vuodesta 1951 järjestetty yksi pohjoismaiden suurimmista tapahtumista on tunnettu monilla eri nimillä, kuten esimerkiksi 1000 Lakes Rally, Jyväskylän MM-ralli, Neste Rally Finland, Jyväskylän suurajot, sekä Rally of the Thousands Lakes.

Vuonna 1951 ralli oli takoitus järjestää Helsingissä, mutta loppuen lopuksi Jyväskylässä hommat hoidettiin nopeammin. Ensimmäinen rallireitti kulki Jyväskylästä Lappiin, ja oli kaiken kaikkiaan yli 2000 km. Tällä hetkellä kilpailu on yksi pohjoismaiden suurimmista yleisötapahtumista, ja Jyväskylään on järjestetty paljon mielenkiintoisia tapahtumia rallin ympärille. Kaikki tiedot tapahtumasta, viihteestä, säännöistä, ympäristöasioista sekä muusta löytyy rallin virallisilta sivuilta. Neste Ralli 2019 ajankohta tänä vuonna on siis elokuun alussa, ja aikaisemmat Neste Ralli tulokset löytyvät myös kisojen virallisilta sivuilta. Neste Ralli 2019 tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen ralli vedonlyönti kilpailu.

Neste Ralli Vedonlyönti
4.8 (96%) 10 votes