Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytäntö kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi, joita voidaan kerätä silloin, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Kyseistä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta muilla verkkosivustoilla tapahtuvaan tietojenkäsittelyyn.

Tämän sivuston omistaa:

Tämä tietosuojakäytäntö on suunniteltu tiedottamaan asiakkaille ja tämän verkkosivuston kävijöille (‘sinä’) siitä, miten heidän henkilötietojaan kerätään, käytetään, tallennetaan tai muuten käsitellään tällä verkkosivustolla selaillessa.

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 25. toukokuuta 2018 eteenpäin.

Henkilökohtaiset tiedot

Vieraillessasi verkkosivustollamme, voimme käsitellä kahden tyyppisiä erilaisia tietojasi, jotka on esitelty seuraavaksi:

  • Sähköiset tunnistetietosi ja tiedot vuorovaikutuksesta kumppanisivustojemme kanssa. Sähköiset tunnistetiedot sisältävät verkkosivustollemme pääsyn ajankohdan ja päivämäärän, IP-osoitteesi ja selaimesi, jota käytit verkkosivustollemme päästäksesi, käyttämäsi käyttöjärjestelmän, yksilölliset laitetunnisteet ja tiedot matkapuhelinverkostasi.
  • Vuorovaikutuksesi kumppanisivustojemme kanssa sisältää tietoja siitä, vierailetko, rekisteröidytkö vai osallistutko pelitoimintoihin millä tahansa kumppaniemme verkkosivustolla. On tärkeää huomata, että käsittelemme näitä tietoja yleisellä kootulla tasolla, eikä niitä voida jäljittää sinuun.

Edellä mainittujen käsittelyyn käytetään evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Jos haluat lukea lsätietoja evästeiden käytöstä, voit lueka evästekäytäntömme.

Henkilötietojesi käsittelyn laillinen perusta

Henkilötietojesi käsittelyn oikeutettu etu on se, että sen avulla parannamme tuotteidemme tehokkuutta ja palveluita yleisesti ottaen. Tämän tyyppisiä tietoja käytetään mittaamaan sivustollamme toteutettujen mainoskampanjoiden nykyistä tehokkuutta. Lisäksi verkkosivustollamme vierailun aikana kerättyä tietoa käytetään myös yleisen käyttökokemuksen parantamiseen, verkkosivustomme sisällön kehittämiseen ja parantamiseen, verkkosivuston toiminnallisuuden suojaamiseen ja ylläpitoon sekä mahdollisten uhkien estämiseen.

Käytämme IP-osoitteesi tietoja lähinnä analyyttisistä syistä, esimerkiksi laskeaksesi kuinka monta kävijää tietyistä maista / alueilta vierailee verkkosivustollamme. Jotta voimme näyttää sinulle asiaankuuluvan sisällön, meidän on myös määritettävä laitteen arvioitu sijainti (esim. Tällä tavalla tarjoamme sinulle sisältöä käyttämälläsi kielellä).

Tilastollista tarkoitusta varten voimme käsitellä tietoja kumppanisivustoillamme tehdystä toiminnastasi, mikä on tärkeää tulojemme laskemisen laillisen tarkoituksen kannalta. Tällaiset tiedot sinusta ryhmitellään muiden vastaavien tietojen kanssa, jotta voimme luoda tilastoja palvelumme käytöstä.

Tietosuojaoikeutesi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

  • Voit perua aiemmin annetun suostumuksen tietojenkäsittelyyn
  • Pääsy hallussamme oleviin tai käsittelemiimme omiin henkilötietoihisi
  • Pyyntö virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjaamisesta
  • Pyyntö tallentamiemme henkilötietojen poistamista
  • Vastustaa henkilötietojesi käyttöä ja käsittelyä
  • Pyyntö henkilötietojesi käytön ja käsittelyn rajoittamisesta
  • Vaatimus henkilötietojesi siirrettävyydestä
  • Voit tehdä valituksen asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos luulet, että oikeuksiasi loukataan

Voit myös ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Rekisteröity ja rekisterinpitäjä

Tällä verkkosivustolla mahdollisesti käytettyjen henkilötietojen käsittely koskee sinua ja henkilötietojasi. Siksi olet rekisteröidyn asemassa asiaankuuluvan EU:n tietosuojalain, eli tarkemmin yleisen tietosuoja-asetuksen (’GDPR’) nojalla. Rekisteröitynä sinulla on oikeus käyttää oikeuksia, jotka taataan GDPR:ssä. Selitämme tästä lisää olevassa osiossa.

Meitä pidetään GDPR:n määritelmän mukaisina rekisterinpitäjinä. Rekisterinpitäjänä oleminen velvoittaa suojaamaan tietosi mahdollisimman varovasti ja asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

Tiedon suojelu

Tietojesi pitäminen ajan tasalla ja suojattuna on tärkein prioriteetti tietosuojan suhteen. Olemme sitoutuneet käyttämään asianmukaisia teknisiä ja yrityksellisiä toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa ja hyvin suojattuja vahingossa sattuneelta katoamiselta, varkaudelta, luvattomalta käytöltä tai hyväksikäytöltä, rikkomuksilta tai muulta mahdolliselta laittomalta toiminnalta.

Toinen asia, jota käytämme tietojesi suojaamiseen, on pääsynvalvonta. Ainoastaan valtuutetulla ja koulutetulla henkilökunnalla on pääsy tallennettuihin henkilötietoihin, jotka ovat tarpeen heidän työnsä suorittamiseksi.

Kolmannen osapuolen vastaanottajat

Henkilötietojasi voidaan jakaa yhteisöille, jotka auttavat meitä tarjoamaan ja kehittämään palveluitamme (esim. Analytiikka, kehitys, markkinointi).Kuten kolmannet osapuolet on määritelty GDPR:ssä, niitä on pidettävä tietojenkäsittelijöinä. Tietojenkäsittelijät osallistuvat tiedon käsittelyyn asiaankuuluvien tietosuojasopimusten perusteella, jotka on luotu varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa.

On myös mahdollista, että voimme jakaa henkilötietojasi viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa, jos sitä vaaditaan, tai meitä muuten laillisesti velvoitetaan tekemään niin.

Tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle

Kun ja jos henkilötietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että kaikki tarvittavat toimenpiteet toteutetaan riittävän tietosuojan takaamiseksi, kuten sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittelee.

Maat ja vastaanottajat, joille henkilötietojasi voidaan siirtää, ovat:

  • Valtio, jolla katsotaan olevan riittävä tietosuoja Euroopan komission hyväksymällä tavalla. Täältä saat lisätietoja valtioista, joilla on riittävä suojaustaso.
  • Vastaanottaja maassa, joka ei tarjoa riittävää tietosuojaa Euroopan komission mukaan. Tässä tilanteessa teemme vastaanottajan kanssa tietosuojasopimuksen, joka sisältää Euroopan komission antamat vakiosopimuslausekkeet. Tämä velvoittaa vastaanottajaa tarjoamaan tietoturvan ja tietosuojan tason, joka on yhtä laadukas kuin GDPR edellyttää.

Tietosuojakäytännön muutokset

On mahdollista, että tätä ilmoitusta muokataan tai päivitetään tulevaisuudessa.Päivitys voi sisältää välttämättömiä tai pieniä muutoksia. Tärkeät muutokset voivat vaikuttaa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi henkilötietojesi käsittelyssä (esim. jos kehitämme uuden käsittelytarkoituksen ja asennamme uuden palvelun verkkosivustollemme). Toisaalta pieniä muutoksia voi tapahtua, kun joudumme tekemään kieliopillisia korjauksia tai kielellisiä muutoksia, mutta niillä ei ole vaikutusta henkilötietojesi käsittelyyn liittyviin oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi.Jos välttämättömiä muutoksia tapahtuu, sinulle ilmoitetaan asiasta etukäteen asianmukaisesti, jotta voit käyttää aikaa muutosten tarkistamiseen ennen päivitysten täytäntöönpanoa.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö