Veikkausvihjeet

Urheiluvedonlyönti tarkoittaa veikkauspelejä, joiden tulos määräytyy jonkin turnauksen, ottelun, tai liigan tulosten mukaisesti. Vedonlyöntivihjeet auttavat aina pelaajaa kuin pelaajaa tekemään oikeita valintoja vedonlyönnin suhteen. Vedonlyöntivihjeet ovat nykypäivänä kaikkialla internetissä, ja vedonlyöjien onkin hyvä tarkastella näitä eri lähteistä. Parhaat veikkausvihjeet löytyvät vain tutkimalla, mikä on tietysti yleensä hyvä asia, jos haluaa pärjätä uhkapelaamisessa. Veikkausvihjeet jalkapalloon ovat erityisen tärkeitä, sillä jalkapallo lajina on vauhdikas, ja maailmanlaajuisesti siinä on paljon rahaa mukana.

Veikkausvihjeet

Jalkapallossa, kuten suurimmassa osaa joukkuelajeista, on kolme mahdollista lopputulosta. Nämä ovat voitto, häviö, ja tasapeli. Kertoimet paljastavat vedonlyönnissä, kummalle joukkueista voitto on todennäköisimmin.

Otetaan vaikka esimerkiksi peli, jossa Mestareiden liigan suosikki joukkue pelaisi liigan huonointa joukkuetta vastaan.

Kertoimet suosikkijoukkueen voittoon olisivat pienemmät kuin huonoimman joukkueen, eli saisit vähän rahaa vedostasi, verrattuna huonompaan joukkueeseen.

Tasapelistä saisi myös enemmän rahaa, sillä on niin todennäköistä, että suosikkijoukkue voittaa, eikä pelaisi tasapeliä, saatikka sitten häviäisi. Kuitenkin, jos näin käy, voitat enemmän, jos vetosi osui oikeaan.

Kun pelitilanne on tämä, ei uhkapelaajia yleensä suositella lyömään vetoa selvän voittajan puolesta. Kun vetosi osuu oikeaan, kuten usein tässä tilanteessa kävisi, voittosi olisivat hyvin pienet, koska kuka tahansa vähänkin lajia seurannut ymmärtäisi veikata oikein.

Ainoastaan voitto olisi silloin suuri, kun pelin panokset ovat korkealla. Veikkausvihjeet selittävät myös tämän.

Useat vedonvälittäjät kuitenkin tarjoavat muita vedonlyönti mahdollisuuksia, joita esittelemme tässä kappaleessa. He tarjoavat muitakin mahdollisuuksia voitto, häviö, tai tasapeli vetojen lisäksi.

Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi ensimmäisen maalintekijän veikkaaminen (joukkue, tai pelaaja), maalintekijä koko pelissä, oikea tulos ja puoliaikatulos pisteittäin, ja paljon muuta.

Mikä tekee veikkausvihjeestä hyvän?

Veikkausvihjeet ovat moninaisia, ja näissäkin tilanteissa kokemus on yleensä valttia. Nykypäivänä etenkin veikkausvihjeet jalkapalloon ovat hyvin tarkkoja, sillä koko lajista sekä alueliigatasolla, että kansallisella tasolla löytyy kaikki mahdolliset tilastot.

Näin useat erilaiset algoritmit tai muita kaavoja hyväksikäyttäen uhkapelaajat voivat onnistuneesti veikata voittajaa. Tässä kappaleessa käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja, mistä parhaat veikkausvihjeet löytyvät. Veikkausvihjeet jalkapalloon löytyvät suurimmilta vedonvälittäjiltä.

Vedonlyöntivihjeet

Ammattilaisen veikkausvihjeet

Tällä hetkellä netistä löytyy valtava määrä erilaisia organisaatioita, jotka esittelevät erilaisia vetotilastoja, tarjoavat vedonlyöntivihjeet eri lajeihin, ja muutenkin päivittävät tilastojaan työkseen.

Ammattilaisetkin voivat tietysti välillä erehtyä, joten usein lähtökohtaisesti on hyvä ajatella, että olet itse lajin paras asiantuntija. Vaikka et olisikaan, on silti turvallisinta tutustua itse lajiin, ja sen kautta tehdä johtopäätöksiä.

Veikkausvihjeet jalkapalloon

Urheiluvedonlyönti tarkoittaa veikkauspelejä, joiden tulos määräytyy jonkin turnauksen, ottelun, tai liigan tulosten mukaisesti. Peleistä yleisimpiä, etenkin Suomessa, ovat Pitkäveto, Vakioveikkaus, sekä Tulosveto.

Jalkapallo on siitä mielenkiintoinen laji, että siinä jo itse urheilulajina liikkuu valtavasti rahaa. Tämä tekee jalkapallo vedonlyönnistä erityisen mielenkiintoista.

Vedonvälittäjät, eli nettikasinot, joilta löytyy urheiluvedonlyönti, sekä muut urheiluvedonlyönnin tarjoajat myös tarjoavat vinkkejä, miten ajankohtaisissa turnauksissa ja peleissä kannattaa veikata.

Pitkävedot

Pitkävedot, eli yleisin vetomuoto, jossa yksinkertaisesti veikataan kumpi joukkue voittaa vai pelaavatko he tasapelin. Jotta voisit pelata korttisi oikein, on todella tärkeää tutustua tilastoihin.

Näin tiedät, kuinka joukkueet tai pelaajat ovat pärjänneet aikaisemmissa kisoissa, onko mahdollisia loukkaantumisia, ja muutenkin tutustua, miten joukkueet ovat ennen pelanneet keskenään. Veikkausvihjeet pitkävetoon löytyy useilta suomalaisten suosimilta sivuilta.

Jalkapallo kertoimet

Miksi parhaat veikkausvihjeet auttavat ja miten niistä voi hyötyä?

Tietysti aivan kuten muissakin lajeissa, myös vedonlyönnissä kaikki vinkit ovat aina vain plussaa. Vinkeistä voi tässä viihdemuodossa voittaa ihan kylmää käteistä, joten veikkausvihjeet kannattaa ottaa tosissaan.

Yleiset plussat

Aivan kuten aiemmin mainittu, yleistä plussaa saa se, että vihjeet ovat aina ehdottomasti eteenpäin. Oli kyse sitten hyvästä vinkistä, tai vähän heikommasta, se voi aina viedä sinut seuraavalle tasolle.

Heikomman vihjeen saatuasi voit käyttää omaa tietämystä hyväksesi ja viedä muita uhkapelaajia 6-0.

Yleiset miinukset

Mahdollisena miinuksena vihjeissä on se, että niitä on niin valtavasti netissä. Vaikka kuinka olisi itse selvittänyt asioita, ja kuvitellut olevansa tilanteen päällä, vinkkejä pursuava internet voi aina sekoittaa päätä.

Tämä on vähän hämmentävää, mutta aina viime kädessä on hyvä mustaa, että omien aivojen käyttäminen on paras taktiikka.

Erilaiset vedonlyönti mahdollisuudet

Kuten muissakin lajeissa, myös jalkapallossa erilaisia veikkauksia ja vaihtoehtoja on ihan valtavasti. Veikkausvihjeet erilaisiin vedonlyönti mahdollisuuksiin vaihtelevat suuresti.

Tässä kappaleessa esittelemme erilaisia vetovaihtoehtoja, ja tarjoamme niihin yleiset veikkausvihjeet.

Eurooppalainen tasoitusveto

Nimensä mukaisesti tasoitusveto (handicap) pyrkii tasoittamaan ottelun lähtökohtia. Tasoitusten avulla rakennetaan parempi tilanne, jossa myös altavastaajien kertoimet voivat olla korkeat. Jalkapallossa yleensä tasoitus on 1 tai enemmän maalia.

Eurooppalaisessa tasoitusvedossa on kolme vaihtoehtoa:

  •  -1, jos kotijoukkue voittaa yli yhden maalin erotuksella.
  •   X, jos kotijoukkue voittaa yhden maalin erotuksella.
  •  -2, jos kotijoukkue ei voita.

Aasialainen tasoitusveto

Tämä eroaa eurooppalaisesta tasoitusvedosta, sillä aasialaisessa tasoitusvedossa vahvemman joukkueen tulee voittaa vedonlyöjän esittämällä määrällä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vedonlyöjä ilmoittaa maalieron, ja tämän on tapahduttava, tai häviät rahasi.

Tämä eroaa eurooppalaisessa, sillä vaihtoehtoja on vain kaksi:

  • -1, jos kotijoukkue tai suosikki joukkue voittaa.
  • Jos pelaat +1 ja joukkue häviää, saat rahasi takaisin.

Draw-no-bet on melko vastaavanlainen tasoitusveto, missä saat panoksesi takaisin, jos ottelu päättyy tasan. Useat vedonlyöntivihjeet auttavat tässä.

Vetotyypit

Akkumulaattorit tai yhdistelmäveto

Akkumulaattorit ovat yksi yleisimpiä vedonlyönti tapoja. Tässä vedossa voit veikata useiden joukkueiden voittoa, häviämistä tai tasapeliä.

Akkumulaatio tarkoittaa kertymistä, eli voit tehdä useita pienempiä vetoja, joiden kertoimet ovat pienemmät, mutta mahdollisuus yllätysvoittoon tai jättipottiin kasvaa.

Saat itse päättää joukkueiden määrän, sekä tietysti panoksen määrän, mutta mitä enemmän sinulla niitä on, sen enemmän voit voittaa.

Kerrointen määrä heijastuu siitä, kuinka onnistuneita linjasi vedot ovat. Lyhyesti sanottuna siis lisäät panokset mahdolliseen voittoon, kun veikkaat useiden joukkueiden voittoa.

1×2 perus veto

Urheiluvedonlyönti tarkoittaa veikkauspelejä, joiden tulos määräytyy jonkin turnauksen, ottelun, tai liigan tulosten mukaisesti. Peleistä yleisimpiä, etenkin Suomessa, ovat Pitkäveto, Vakioveikkaus, sekä Tulosveto.

Näistä kaikista yleisin vedonlyönti muoto on 1×2 perus veto, joihin useimmat ovat varmasti törmänneet eri sivuja tai sovelluksia selaillessa. 1×2 perus vedossa tarkoitus on yksinkertaisesti veikata oikea voittaja.

Pitkävedossa valitaan pelattavat kohteet vedonvälittäjän mukaan, joka myös määrittää niille kiinteät kertoimet. 1 tarkoittaa kotivoittoa, 2 tarkoittaa vierasvoittoa, ja x tarkoittaa tasapeliä.

Jos x ei näy, se tarkoittaa, ettei ottelu voi päättyä tasapeliin. Näitä ovat turnausten loppuottelut, joissa voittaja ratkaisee koko turnauksen tai liigan voiton.

Tällöin pelit menevät jatkoajalle tai rankkarilaukauksiin, mikä siis edellyttää, ettei tasapeliä voida pelata.

Superkaksari

Tässä ei ole kyseessä kaksoisleuka, vaan melko yleinen pelimuoto. Tässä veikataan kahta parhaiten sijoittunutta joukkuetta. Vedonlyöntivihjeet auttavat valtavasti, kun yrität keksiä kaksi parasta joukkuetta ensimmäiselle ja toiselle sijalle.

Veikkausvihjeet jalkapalloon löytyvät suurimmilta vedonvälittäjiltä.

Supertripla

Nimensä mukaan superkaksaria seuraten tässä vedonlyöntimuodossa veikataan kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta. Kyseessä voi olla turnaus, liiga, tai jokin muu pelitapahtuma.

Vedonlyöntivihjeet antavat vihiä kolmen parhaan valitsemiseen. Toivotaan että lempijoukkueesi on näiden joukossa!

Vihjeet aloittelijoille

Veikkausvihjeet aloittelijoille tai ensikertalaisille

Tässä kappaleessa kokoamme vielä yhteen tärkeimmät asiat vinkeistä, joihin etenkin aloittelijoiden kannattaa tutustua. Veikkausvihjeet koostuvat useista asioista. Vedonlyöntivihjeet eri urheilulajeissa ovat erilaisia.

Urheilulajeissa, kuten muissakin lajeissa, tulee usein veikattua tunteella oman joukkueen puolesta, mutta tätä kannattaa ehdottomasti tietoisesti välttää. Tietysti, jos sinun oma joukkueesi pelaa, olisi kiva uskoa heidän voittoon.

Älä kuitenkaan anna sen sokaista sinua, sillä vahvempi joukkue usein voittaa. Veikkausvihjeet jalkapalloon löytyvät suurimmilta vedonvälittäjiltä.

Tutustu mahdollisuuksiin

Vedonlyönnissä parhaat veikkausvihjeet saat, kun tutustut huolella tarjontaan. Näin minimoit kaikissa harhalyönneissä, etkä turhaan joudu häviämään rahojasi.

Kuten muissakin lajeissa, myös jalkapallossa erilaisia veikkauksia ja vaihtoehtoja on ihan valtavasti. Veikkausvihjeet erilaisiin vedonlyönti mahdollisuuksiin vaihtelevat suuresti.

Olit sitten Veikkausliigan tai tiettyjen joukkueiden fani, tai Eurooppa-liiga fani, voit lyödä vetoa tietokoneellasi tai mobiilissa. Kannattaa aina pitää tiukasti silmällä eri mahdollisuuksia, ja seurata vedonlyöjiä, jotka myös tarjoavat suoratoistoa.

Näin voit tehdä upeista otteluista vieläkin jännittävämpiä.

Selvitä parhaat vedonvälittäjät

Vedonvälittäjien tutkiminen on siinä mielessä tärkeää, että pystyt selvittämään missä juuri sinun kannattaa lyödä vetoa.

Joskus pelaajien on helpompi avata useampikin tili eri vedonvälittäjillä, sillä silloin voit aloittaa pelaamisen nopeasti ilman, että kertoimet katoavat.

Sinulla ei tarvitse olla tileillä paljoakaan rahaa, mutta tietysti kannattaa tarkistaa minimisumma, koska vähälläkin rahamäärällä voit sitten veikata ja mahdollisesti myös lunastaa etuja ja nauttia urheilutapahtumien ympärille suunnitelluista promootioista.

Tämä tekee myös etenkin pitkävedossa suuren eron tuloksissasi, jos lyöt vetoa suurimmissa jalkapalloliigoissa, kuten Mestareiden liigassa tai Ykkösliigassa.

Tietysti voi olla sellainen tilanne, että etsit vain vähän jotain hauskaa tekemistä etkä välitä kertoimista, mikä käy hyvin järkeen, sillä onhan kaikki pelaaminen itsestäsi kiinni.

Tässä tapauksessa kannattaa valita vedonvälittäjä, jonka kanssa nautit pelaamisesta. Kannattaa ehdottomasti pitää huoli siitä, että he tarjoavat juuri sellaiset markkinat, joista olet kiinnostunut ja haluat lyödä vetoa.

Tutustu tilastoihin

Urheilulajit ovat aina asettaneet erityisen tärkeyden pitää yksityiskohtaisia tilastoja. Tämä on Euroopassa ainoastaan kasvanut eurooppalaisen jalkapallon keskuudessa viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Voit löytää valtavasti tietoa sellaisenaan netissä, jotta voit löytää arvoa eri jalkapallo turnausten vedonlyönti markkinoille, oli kyse sitten yksittäisestä urheilijasta tai joukkueen esiintymisestä.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö